STRP

 
 
Schermafbeelding 2018-10-26 om 16.34.14.png
 
 
 
 

Virtual reality voor iedereen

VR ONE Plus

Een virtual reality headset ontworpen voor een comfortabel en eenvoudig gebruik, een combinatie van premium optica en een aansprekend design. Schuif jouw smartphone in de VR bril en je kan beginnen, er zijn geen aanpassingen aan je gsm nodig.
Stap uit de realiteit met de VR ONE Plus!

 

Een visuele traktatie

De VR ONE Plus glazen geven je een scherp zicht over een gezichtsveld van 100°. Je hoeft niets aan te passen. Het werkt ook voor brildragers!

 
section_2_right_nl.jpg
section_2_left_nl.jpg
 

Gemakkelijk te gebruiken

De ZEISS VR ONE Plus is een uniek toestel dat ons toelaat de eerste stappen te zetten in de wereld van virtual reality. Het lichte design en 100% draagbaarheid maakt het de perfecte partner voor video’s, spelletjes en augmented reality.

 

Voor jouw smartphone

Compatibel met iPhone® (vanaf iPhone® 6) en Android™ smartphones met een schermgrootte tussen 4.7 en 5.5 inches. Ook nieuwere gsm’s met een andere vorm passen, bvb. iPhone® X of Samsung Galaxy S8™.

section_4_left.jpg
 
Schermafbeelding 2018-11-03 om 14.07.06.png
 
 

Google Play, het Google Play-logo, Google Cardboard en Android zijn handelsmerken van Google Inc.
© 2016 Valve Corporation. Steam en het Steam-logo zijn handelsmerken en / of gedeponeerde handelsmerken van Valve Corporation in de VS en / of andere landen. Alle rechten voorbehouden.
Het woordmerk en de logo’s van Bluetooth® zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc
Samsung Galaxy S8 is een handelsmerk van Samsung Electronics Co., Ltd

 
 
 
Yourec Verschueren