SEIKO PRIME (TIME)

 
Header_Prime_1920c_v4_e (1).jpg

GOED ZICHT IN PERFECTE HARMONIE

Conventionele progressieve glazen bieden een goede kijkbalans, mits de sterkte voor beiden ogen nagenoeg gelijk is. Voor brillendragers met nogal verschillende oogsterkte en die gesteld zijn op extra precisie, kwaliteit, en een aangenaam design daarvoor nodig hebben, hebben wij de SEIKO PRIME glazen ontwikkeld.

 

SEIKO PRIME

SEIKO PRIME

 

GLAZEN, ZONDER MEER PRACHTIG

Wanneer u uw montuur niet alleen vanwege praktische, maar ook vanwege esthetische redenen uitkiest, verwacht u dezelfde kwaliteit van de bijbehorende glazen. SEIKO PRIME progressieve glazen zullen aan uw verwachtingen voldoen. Precies en scherp met een perfecte helderheid, als ook ongelofelijk dun met bijbehorende diameter. Eenvoudigweg de allermooiste glazen die u ooit heeft gezien.

 
TMT !

TMT !

 

ZICHT IN PERFECTE HARMONIE

SEIKO PRIME synchroniseert de kijkdelen voor beide ogen vanaf een minimaal sterkteverschil van +/- 0,5 sfeer en/of cilinder, tot zelfs in de verste hoeken van het glas. Alvorens het daadwerkelijk productieproces van start gaat,  beeldt een speciaal modulatie software programma de uitgekozen zichtbeleving uiten optimaliseert het synchronisatie effect navenant. Voor een extra harmonieuze kijkbeleving.

 

RUST

Astigmatisme is altijd een uitdaging: vooral bij progressieve glazen. Dankzij de Advanced Aspheric Design, welke gebruikt wordt om SEIKO PRIME glazen te maken, worden verdraaiingen bij de randen als ook beperkingen voor de dichterbij zone opgelost. Zo krijgt u een perfect dichtbij- èn verafzicht met daarbij de meest ontspannen kijkervaring die u zich maar kunt wensen.

 


 
 
Yourec Verschueren